Surely.. My Prayer, My Sacrifice, My Life And My Death, Are All For Allah.. The Lord Of The World..

Monday, 18 April 2011

Berbowling Juga Aku Akhirnya..


Ehem.. assalamualaikum..



Hari ni saya rasa sangat letih.. lengan pun dah mula sengal-sengal.. uuh uhh.. apa sebabnya.. apa lagi kalau tak disebabkan penangan berbowling semalam.. hadeii..
Tapi letih pun letih la.. sengal pun sengal la.. janji dapat main and i really really really really enjoyed it.. memang fun betul.. huhu.. besttttt~


Yang paling best, saya baling bola tuh.. strike XXX~~ tapi sekali jer la.. yang lain banyak masuk longkang.. tak kena langsung pun ada.. hahahahahhhh.. sampai saya terjatuh-jatuh kat lanes tu semalam.. hadei.. lawak betul laa..


Boleh tahan ramai jugak la join semalam.. exstudent IPM pun join jugak.. semua teror-teror belaka.. emm.. 


Dalam game tu kami semua dibahagi pada beberapa group.. saya tak ingat berapa.. (excited sangat!) satu group ada 4 orang.. saya masuk group En Sharif, Syida and Hajar..  sebelum main kami kena tukar kasut sukan yang kami sewa dengan Megalanes.. tak boleh pakai kasut sendiri.. huh.. banyakkk songeh dia..



Ni kasut kena sewa



Before game tu start, kami kena setting nama bowler dekat screen dia.. saya memang tak reti langsung.. En Sharif and Syida yang tolong settingkan nama bowler dalam group kami.. hahahh.. kalau saya yang buat.. alamat punah lahh~









Mula-mula baling bola tu.. memang saya failed habis.. baling bola tak kena pun.. masuk longkang bolehlaa.. haha.. boleh la dapat title Juara Masuk Longkang.. haahahhh.. tapi dua tiga kali main, okay laa.. bolehla jugak main sikit-sikit.. janji lepas baling bola tuh..Macam-macam semalam time main.. ada yang nak baling tapi bola tu tercampak ke belakang.. ada yang terlucut bola.. kejar balik..  hahah.. best betul.. semua orang enjoy.. 



muka-muka enjoy..

Yang tak bestnya time balik, saya tak dapat nak join CF, CA and coursemate lain makan dekat Radix Cafe... bukan apa, semalam saya gedik nak drive ViVa.. tinggal la Mercedes kesayangan saya tu kat rumah (Kancil)..  tak boleh nak lama-lama kalau ‘sewa’ kereta orang.. nanti kena tadah telinga daaaa~ Plus semalam dengarnya Kak Iasah kata ada roadblock.. ketar kepala lututla.. sebabnya saya tak perasan ViVa dah tak ada sticker P.. on the way ke Megamall baru nampak sticker tu dah tak ada.. hadei.. cepat bebenor abang saya tanggal sticker tuh.. macam tak nak bagi orang bawak jer! 


Apa pun, saya memang sangat enjoy plus seronok, dua ronok, beronok-ronok (bak kata jozan) dapat main bowling for my first time.. TQ CF yang sedaya upaya berusaha supaya saya and kawan-kawan lain dapat berbowling semalam.. sayangg CF~~  (^_^)


Pada yang tak join, saya rasa sangatla teramat rugi.. tapi tak apa.. dengarnya CF kata akan ada lagi game akan datang.. but tak tahu bila.. haa.. masa tu nanti boleh la semua join.. ramai-ramai baru meriah.. baru runtuh Megalanes, bak kata En Sharif.. hahahahhh..


Emm.. sekian la post saya kali ni.. tak boleh panjang-panjang nanti orang tak jumpa cari perkataan last.. hahahahhhh.. 


Jap-jap.. ada lagi nih.. emm.. petang ni pulak dalam pukul 3 saya ada group activity with my coursemate.. ada discussion.. penatnyer~~ hadei.. baru ingat nak qada’ tido.. hehehehehhh.. tapi tak apa.. tugas and tanggungjawab perlu diutamakan.. hahahhh.. (konon jer tuh) okay.. 


Sekian.. :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...