Surely.. My Prayer, My Sacrifice, My Life And My Death, Are All For Allah.. The Lord Of The World..

Sunday, 17 April 2011

Pukul 3

Sekarang dah pukul berapa yer.. tengok jam, tengok jam... 12.40pm.. hmm.. lambat lagi.. tak sabar nyerr.. cepatla pukul 3.. cepatlaa.. kenapa dengan pukul 3..??


Ohh.. saya terlupa nak story.. hehe.. oleh kerana minggu lepas saya and warga IPM tak dapat nak main bowling, jadi CF usahakan minggu ni untuk kami berbowling.. haa.. siap booking awal-awal lagi tu.. kali ni ramai yang join.. coursemate pon ramai.. CF and CA ofcourse lerr.. En Sharif pon join jugak.. 
 
So, today kami ada game la dekat Megalanes.. pukul 3 nanti.. semua dah agree nak jumpa kat sana.. eish.. lambat lagi ke jarum jam ni nak sampai pukul 3.. tak sabarnyaaaa~

Kenapa tak sabar sangat nih? Bukan saya tahu main pun kan, kan.. hehe.. biarlah tak reti main pun.. biarlah bola masuk longkang pun.. what do i care?? Apa yang penting.. (KERJASAMA!)  eh bukan-bukan.. apa yang penting saya dapat main.. arhhh.. campak ajerr.. hahahh.. ntah-ntah saya yang tercampak ke longkang lanes tuh.. hahahahahhh.. hadei.. 

Tengok jam lagi.... alaa.. ngaper la lambat sangat nih.. cepatla.. cepat.. excited nih.. Megalanessss.. i’m coming..!!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...