Surely.. My Prayer, My Sacrifice, My Life And My Death, Are All For Allah.. The Lord Of The World..

Monday, 11 April 2011

PIZZA OH PIZZA



Gendang gendut tali kecapi..
Kenyang perut suka hati.. :)

Hehe.. best betul la dapat makan free ni.. makan pizza tuu.. hadei.. memang best la kan kalau dapat lecturer yang sangat-sangat sporting ni.. mintak apa pun dapat aje.. hehe.. bukan senang lecturer nak melayan kehendak student dia  nih.. nak-nak student yang banyak songeh macam saya.. haha..

Terima kasih banyak-banyak En Sharif.. sebab sangat-sangat rela hati belanja saya and kawan-kawan makan pizza hari Jumaat 2 hari lepas.. hehe.. ingatkan nak main-main jer mintak belanja pizza.. rupanya bersungguh-sungguh and bersemangat waja En Sharif nak belanja kami.. siap skip kuliah lagi semata-mata nak pergi order pizza.. Kak Zura pulak jadi mangsa keadaan.. sebab kena follow saya and En Sharif pergi Pizza Hut Giant Kuantan.. hahahh.. memang tak ada kerja betul..!

Kawan-kawan yang lain kena siapkan tugasan akaun sementara saya, Kak Zura and En Sharif pergi order pizza.. ingatkan tak ada kerja kena buat.. tunggu pizza je.. rupa-rupanya En Sharif dah prepare awal-awal lagi tugasan untuk kami.. katanya tak nak kami merayap time dia tak ada.. bijak.. bijak.. hehe.. tapi nasib baik saya join En Sharif sekali.. tak payah memeningkan kepala nak siapkan akaun.. lagilah bijak!
Hahahah..

Jap-jap.. tugasan akaun yang kami kena buat tu pasal akaun untung rugi and kunci kira-kira untuk satu perniagaan.. perniagaan dia, perniagaan PIZZA.. amboih En Sharif.. perli nampak.. hehe..

Dekat Giant kami kena tunggu setengah jam baru pizza siap.. emm.. sempat lar shopping apa yang patut dulu.. hehe.. masa shopping tu, En Sharif la yang berkorban tenaga angkut semua barang.. saya dengan Kak Zura lenggang kangkung jer.. 
hahhhahahhh..



 
Menyempat lagi nak bergambar..

p/s: gelas yang kat tengah tu tak masuk senarai yer.. hehehe..






Dan.. inilah dia mangsa yang terpaksa berkorban masa, tenaga dan wang ringgit.. hehehe.. cayalah En Sharif.. 
 tak langsung refuse bila saya nak snap gambar dia.. sporting habis! Macho.. macho.. hahahhh..






Muka-muka gembira dapat makan free.. hahahhh..












“Wahh~ nikmatnyer pizza..”

Yang belakang tu nikmat menangkap gambar orang jerr.. ahahahahhh...!



Mana gambar pizza nyerr..??? alaa.. dah masuk dalam perut lahh.. tak sempat nak ambik gambar...
hahhahhhahhh..
:D



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...